Au invatat de la BCR cum sa fie ‘Destepti cu banii’. Sute de oameni au aflat cum sa isi gestioneze mai bine veniturile, in cadrul unei conferinte sustinuta de experti financiari, la Timisoara. Video

TIMISOARA. Cum sa te pregatesti pentru investitii inteligente, cum sa gestionezi riscurile, cum sa investesti in actiuni, obligatiuni si alte instrumente financiare, cum sa iti gestionezi bugetul si cum poti sa economisesti – sunt doar o parte dintre intrebarile la care oamenii au putut afla raspunsurile, in cadrul conferintei „Destepti cu banii”, organizata la Iulius Congress Hall din Timisoara.

Expertul financiar Iancu Guda, impreuna cu Laura Hexan – Global Capital Markets, Head of Retail Sales BCR si Horia Braun – CEO Erste Asset Management au sustinut o sesiune extinsa de educatie financiara, in urma careia toti cei interesati sa fie cu un pas mai aproape de realizarea obiectivelor de economisire si investitii.

VIDEO: George Stefanita

BCR a depasit pragul de 1 milion de romani care au trecut prin programele de educatie financiara ale bancii – Scoala de Bani si Coaching Financiar.

Ne bucuram ca am adus evenimentul „Destepti cu banii” in Timisoara, unde a fost atat de bine primit de timisoreni. Evenimentul are misiunea de a normaliza conversatiile despre bani, planificare si independenta financiara.

Interesul publicului ne arata ca educatia financiara este o necesitate si o responsabilitate pe care noi, la BCR, ne-am asumat-o in urma cu mai bine de 8 ani. De altfel, BCR a depasit pragul de 1 milion de ramani care au trecut prin programele de educatie financiara ale bancii – Scoaladebani (www.scoaladebani.ro) si Coaching Financiar (www.bcr.ro/ro/coaching-financiar).

Evenimentul vine intr un moment oportun, in care noi am lansat campania „Alege bine pentru tine”, cu o oferta competitiva pentru George si toate produsele BCR„, spune Anca Flueraș – Director Zonal Retail BCR.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. sigur te invata bcr despre bani