Noutati :

Au inceput lucrarile la Openville Timisoara! Primul utilaj de mare tonaj a ajuns pe santier!

17 septembrie, 2015 - 05:45 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. United Business Center 2 (UBC 2), prima cladire din ansamblul Openville care urmeaza a fi construita, cu functiunea office, va avea la baza 150 de piloti forati, metoda performanta implementata pentru consolidarea terenului. Turnarea pilotilor necesita o tehnica speciala, pentru care a fost adus un utilaj de aproape 200 de tone.

Transportul agabaritic a strabatut Timisoara si a ajuns in zona adiacenta Iulius Mall dinspre Bulevardul Antenei, acolo unde au inceput lucrarile la United Business Center 2 (UBC 2). Imobilul cu destinatie office clasa A, va avea o suprafata de 18.000 mp si 11 etaje.

Utilajul a fost instalat si va face posibila forarea la adancimea de 20 de metri, precum si turnarea pilotilor, conform tehnicii avansate de realizare a fundatiei. Lucrarile de foraj si turnare a pilotilor reprezinta prima etapa de constructie efectiva. Aceasta va fi urmata de realizarea infrastructurii si suprastructurii, fatadelor si finisajelor.

Lucrarile de foraj si turnarea pilotilor vor fi efectuate de firma germana Zublin, una dintre cele mai mari companii din lume specializate in fundatii speciale. Aceeasi firma a realizat 80% din lucrarile de fundatii speciale de la ansamblul urbanistic Palas Iasi, unde forajele pentru amplasarea pilotilor au ajuns pana la adancimea de 27 de metri.

Amplasarea utilajului de foraj nu afecteaza circulatia rutiera din zona sau activitatea Iulius Mall Timisoara.

Utilaj agabaritic Openville (111)

Ansamblul multifunctional Openville Timisoara va reuni functiuni de office, retail, parc si entertainment. in cadrul proiectului creat dupa conceptul „lifestyle center” vor fi dezvoltate sapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafata totala de peste 131.000 mp inchiriabili, printre care si cea mai inalta cladire din Romania, cu 155 m inaltime si 27 de etaje.

Localizate in zone cu maxima vizibilitate si beneficiind de dotari, finisaje, facilitati si servicii la standarde internationale, cladirile de birouri clasa A din ansamblul Openville vor forma polul de business al regiunii, destinat companiilor multinationale cu planuri de expansiune, care va genera 13.500 de locuri de munca.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...