Au inceput inscrierile la Loteria Vaccinarii. Pasii pe care trebuie sa-i urmezi

Au inceput inscrierile la Loteria Vaccinarii, anunta Ministerul Sanatatii. Incepand de astazi, de la ora 12.00, toate persoanele imunizate cu schema completa si care detin certificat digital al UE privind COVID-19 se pot inscrie.

Inscrierea se realizeaza pe portalul https://certificat-covid.gov.ro, pe baza de CNP. Dupa generarea certificatului de vaccinare, persoanele eligibile au optiunea de a se inscrie la loterie prin parcurgerea a trei pasi simpli:

Pasul 1: Confirmati ca ati citit si sunteti de acord cu Regulamentul Loteriei.

Pasul 2: Confirmati acordul de publicare a datelor personale pe site-urile institutiilor organizatoare.

Pasul 3: Va inscrieti la Loteria Vaccinarii.

Dupa parcurgerea celor trei pasi, cei inscrisi vor primi un e-mail de confirmare a inscrierii, in care se va regasi si numarul unic de participare.

Serviciul de Telecomunicatii Speciale va publica in fiecare zi de vineri, ora 12.00, pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro, ultimul numar alocat, in vederea organizarii extragerilor de catre Loteria Romana.

Se considera schema completa efectuarea a doua doze pentru tipurile de vaccin Pfizer, Moderna si Astra Zeneca sau o singura doza pentru vaccinul Johnson&Johnson.

Pentru cei care au deja generat certificatul de vaccinare pentru schema completa, inscrierea la Loteria Vaccinarii se face din interfata de vizualizare a certificatului (Sectiunea „Lista certificate”).

Au inceput inscrierile la Loteria Vaccinarii. Cei 3 pasi pe care trebuie sa-i urmezi

Inscrierea se poate realiza individual de catre persoana vaccinata sau de orice alta persoana care are dreptul sa genereze certificatul in numele persoanei vaccinate.

Loteria de Vaccinare consta in 19 extrageri organizate in zilele de duminica/vineri, pe parcursul a 14 saptamani, astfel:

· 14 extrageri, respectiv cate 1 extragere pe saptamana
· 3 extrageri, respectiv cate 1 extragere in fiecare luna
· 2 extrageri organizate in saptamana 14, respectiv in ultima saptamana a actiunii.

La Loteria de Vaccinare se acorda 1.139 de premii, in valoare totala de 15.000.000 lei, dupa cum urmeaza:

– 81 de premii saptamanale (80 premii saptamanale in valoare de 10 000 lei + 1 premiu mare saptamanal in valoare de 100 000 lei);
– 3 premii lunare, ( cate 1 premiu in ultima saptamana a fiecarei luni in valoare de 300 000 lei);
– 2 premii la finalul Loteriei Programului National de Vaccinare, in valoare de 500 000 lei, respectiv 1 000 000lei.

Fiecare participant la Loteria de Vaccinare va avea 4 sanse de castig, respectiv posibilitatea de a castiga 4 premii: 1 premiu in valoare de 10.000 lei sau de 100.000 lei, 1 premiu de 300.000 lei, 1 premiu de 500.000 lei si premiul cel mare in valoare de 1.000.000 lei, adica premii in valoare maxima cumulata de 1.910.000 lei, noteaza Digi24.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. mosnico spune:

  Cei cu trei doze ar trebui sa aiba mai multe sanse de castig 🙂

 2. Robulica spune:

  Ceremonia elfilor 🙂

 3. Adrian spune:

  Din banii cui se acorda aceste premii? Bagatul de bani la loto parca se numea taxa pe prostie. Dar macar bugetul se stabileste in functie de cotizanti. Acum??? Te vaccinezi „gratuit” (raportat la cati bani cotizam la sanatate) si primesti bani din ce fonduri?? Tot de la sanatate??? Adica platesc de doua ori??? Fuck off

 4. vlad spune:

  Mizeria asta nu functioneaza. Nu ai unde sa introduci datele .Oare siturile guvernamentale sunt inca facute de Ghitza din exil caci nu e singura porcarie …Desigur e posibil sa mearga numai la unii selectiv si premiile sa fie deja limitate la un numar mic de participanti.