Au inceput anchetele de circulatie pe drumuri, soferii sunt trasi pe dreapta si luati la intrebari. Anuntul DRDP Timisoara

TIMISOARA. De la ora 8.00 dimineata, au inceput anchetele de circulatie pe drumurile nationale. Se realizeaza un studiu important pe drumurile nationale, iar soferii sunt invitati sa participe la el. Astfel, echipaje mixte formate din politisti si recenzori vor trage pe dreapta conducatori auto si le vor pune un set de intrebari. Raspunsurile sunt importante pentru orientarea viitoarelor investitii in infrastructura.

CITESTE SI: Inca un tramvai nou vandalizat de un nemernic la Timisoara. A fost filmat. Video

In 28 septembrie sunt doua intervale orare 08:00 – 12:00 si 14:00 – 18:00, in care se desfasoara aceste anchete de circulatie Origine – Destinatie.

Echipaje mixte CNAIR – Politia Romana (recenzori si agenti de circulatie) directioneaza soferii pe o banda de rezerva, unde recenzorii le vor adresa un set de intrebari care vor consta in: originea plecarii in cursa (ex.: Timisoara, Sibiu); destinatia cursei (ex.: Suceava, Bucuresti); scopul calatoriei (ex.: turistic, acasa, loc de munca, alte scopuri); pentru vehicule de transport marfa: felul marfii; pentru vehicule de pasageri: numarul de pasageri.„, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

Pentru drumurile administrate de DRDP Timisoara, recenzorii si politistii rutieri vor fi amplasați pe urmatoarele rute:
Jud. Arad: DN 7 – Paulis si DN 79A – Bocsig/Ineu
Jud. Hunedoara: DN 66 – Batiz
Jud. Caras-Severin: DN 57 – Pojejena/Radimna si DN 58 – Anina
Jud. Timis: DN 6 – Becicherecu Mic si DN 59 – Sag
Autostrada #A1 – km 316+650 (Pianu, jud. Alba)

Nu vor fi inregistrate datele referitoare la numarul de inmatriculare al vehiculului, numele conducatorului auto sau alte date de identificare. Informatiile solicitate sunt complet anonime, in conformitate cu regulamentul general privind protectia datelor. Acest studiu, coordonat prin Centrul de Studii Tehnice Rutiere si Informatica, constituie baza de date statistice pentru determinarea curentilor de trafic in scopul orientarii investitiilor, alocarea bugetelor si ajustarea strategiilor de dezvoltare. Fiind vorba despre o actiuni de interes public, rugam conducatorii auto sa colaboreze cu anchetatorii astfel incat aceasta actiune sa se desfasoare intr-un timp cat mai redus.„, mai spun reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Erik spune:

    Mda, infrastructura? Ei nu o vad care este situația infrastructurii? Penibili, chiar trebuie sa stam in pozitia ghiocelului? Ne merităm soarta! Dar autoritățile să nu uite.. Dumnezeu veghează!