Noutati :

Au fost vandalizati 12 stalpi de iluminat, aflati de-a lungul pistei de biciclete de pe malul Begai, la Timisoara. Foto

6 iunie, 2020 - 10:48 AM
Autor: Redactie      
Categorie: EVENIMENT
12

TIMISOARA. Atac la stalpii de iluminat public, la Timisoara. 12 au fost vandalizati in ultimele zile pe o distanta de nici 200 de metri, de-a lungul pistei de biciclete ce strajuieste malul canalului Bega, in apropiere de Podul Modos.

CITESTE SI: Copila disparuta in apropiere de Timisoara, politia e in alerta. Daca o vezi, suna la 112 

Au fost distruse casetele ce adapostesc cablurile de alimentare cu curent electric aflate la baza stalpilor, iar firele sub tensiune au fost lasate descoperite.

Un cititor opiniatimisoarei.ro a fotografiat dezastrul si ne-a trimis imaginile la redactie. Oamenii se tem ca nu cumva vreun copil sa le atinga si sa se intample vreo nenorocire.

De furia vandalilor nu a scapat nici o banca de pe traseul de biciclete, care a fost rupta.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 12comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Eu cred ca primaru’ e de vina….

 2. Există camere de supraveghere in zona?
  Municipale sau private ?
  Găsiți vinovații si pedepsiți sa refacă totul pe cheltuială proprie
  Atunci vor realiza consecințele faptelor proprii

 3. Sunt asa de cateva saptamani! Sunt niste gunoaie umane cei care au facut asta, sunt copii mici care se pot electrocuta

 4. ce face Politia locala…………..doarme ?incompetenta maxima !!!

  • Asta voiam sa zic ,unde e politia locala? Au pus acele troniente electrice pt populatie insa era mai normal sa li se dea politiei locale si zilnic sa circule prin oras,malul Begai etc. Cosurile de gunoi nu mai au saci in Timisoara de 2 ani. Intretinerea acestui oras lasa de dorit.

  • Așteaptă să-i faci tu o „lucrare”.

 5. Au venit holtenii la plimbare…

  • Ma-ta e sau a fost o proasta, idiotule, atata poti atat spui

 6. Comunitarii se plimba doar in zona centrala

 7. Unde e salupa politiei locala ca să i prindă pe nenorociti?
  Desființați politia locala fiindcă strica anual minim 8milioane de euro., de 8 milioane de euro/ an se pot construii parcări în tot orașul

 8. Si un copil stie ca asemenea cutii de plastic se folosesc in tari civilizate si nu in Romania. Proiectantii erau obligati sa prevada acest lucru insa probabil ca ei nu umbla la pas si habar n-au ce se intampla in Timisoara/tara…

  • „Experții” PTM ar fi trebuit sa specifice în caietul de sarcini aferent proiectului gradul de protecție dorit (antivandalizare) pentru acest obiectiv. Eu i-aș pune la plata pe cei care au întocmit caietul de sarcini, daca nu a fost inclusă in mod univoc aceasta cerință in caietul de sarcini al proiectului.