Opinia Timisoarei

Au fost stabilite cartierele in care vor fi instalate cele 3 parcari de biciclete pe care Consiliul Judetean le-a dat in folosinta Primariei Timisoara

TIMISOARA. Cumparate inca de anul trecut de catre Consiliul Judetean Timis, si doar una deja functionala, langa Palatul Administrativ, 3 parcari de biciclete sub cheie vor fi transferate catre serviciul de specialitate din subordinea Primariei Timisoara.

CITESTE SI: Tramvaiul n-a mai ‘sters’ stalpul la noile teste de pe bulevardul Cetatii, dupa ce muncitorii au mutat liniile, la Timisoara

Timpark le primeste in folosinta pentru 10 ani si a stabilit, de curand, unde anume vor fi amplasate, pentru a fi utilizate de catre cetateni.

Preluarea propriu-zisa a parcarilor de biciclete se va realiza imediat ce vor fi fost obtinute autorizatiile pentru amplasament, procedura birocratica ce ar mai putea dura pana in ianuarie-februarie 2024.

Intre timp, au fost stabilite cartierele in care urmeaza sa fie amplasate. Mai exact, una dintre ele va fi montata in parcarea de pe strada Clabucet (zona Dambovita), una in parcarea de pe strada Martir Elena Nicoara (zona Girocului), iar a treia in parcare de pe strada Costantin Stere (zona Bucovina).

Parcarile inchise de biciclete, in valoare de 360.000 de lei, au fost achizitionate de catre Consiliul Judetean Timis inca de anul trecut.

Parcarea functionala, de langa CJT, are 12 locuri si kit de service, adica surubelnite si chei de reglat diferite componente, precum si o pompa de aer. Si ea va fi mutata si instalata intr-una dintre cele 3 zone.

Acestea sunt primele parcari publice sub cheie pentru biciclete la Timisoara.

Exit mobile version