Opinia Timisoarei

Au fost dezvaluite planurile dupa care vor fi construite parcarile supraetajate din cartiere, la Timisoara

TIMISOARA. Au fost dezvaluite primele imagini cu parcarile etajate ce vor fi construite de Primaria TImisoara in cartiere, intre blocuri.

CITESTE SI: Aterizare de urgenta pe Aeroportul Timisoara. Un avion a ramas fara un motor 

Desi initial anuntasera ca acestea vor fi construite suprateran, ulterior reprezentantii municipalitatii au ales ca un etaj sa fie in subteran.

„Aseară am primit de la proiectant solutia arhitecturala propusa pt prima parcare dublu nivel intre blocuri, pe care o vom realiza, imediat dupa trecerea iernii, in Cartierul Calea Martirilor. Asa cum se poate observa, primul nivel va fi usor subteran (aprox. demisol), ceea ce aduce o serie de avantaje, atat în privinta acceselor, cat si din punct de vedere vizual, estetic”, a scris primarul Nicolae Robu pe pagina sa de socializare.

 CITESTE SI: Avem cladiri tot mai inalte. Utilaj pentru interventii la inaltime, cumparat de Primaria Timisoara pentru ISU Banat 

Acelasi proiect, cu mici modificari in functie de specificitati, urmeaza sa fie aplicat si la celalalte doua astfel de parcari intre blocuri, din Calea Aradului si cartierul Girocului. Iar potrivit edilului, toate cele trei parcari etajate din cartiere vor fi construite in anul 2019. Toate cele 3 parcari, pe cate 2 niveluri, sunte prevazute sa fie amenajate din bani de la bugetul local. Acestea urmeaza sa fie construite pe structura metalica.

Exit mobile version