Au fost aprobate preturile de vanzare ale apartamentelor ANL din Timisoara. Cat costa locuintele din blocurile B?

TIMISOARA. Chiriasii ANL din Timisoara isi pot cumpara in sfarsit locuintele din blocurile B3-B7, ridicate in anul 2007. Consilierii locali au aprobat preturile stabilite deja prin hotarare de guvern.

Potrivit proiectului aprobat marti de alesii locali, apartamentele cu o camera au preturi incepand de la 18.807 euro pana la 19.822 euro cu TVA inclus, iar apartamentele de 2 camere au preturi incepand de la 21.886 euro pana la 23.746 euro, TVA inclus. Sunt 80 de apartamente in total, cate 16 pe fiecare scara.

Timisorenii care locuiesc in blocurile ANL isi pot cumpara apartamentele doar daca achita plata integral sau prin credit ipotecar si daca au contract de inchiriere de minimum un an. Dupa cumparare, nu au voie sa le instraineze vreme de 5 ani.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...