Au curs contestatiile dupa afisarea rezultatelor la BAC in Timisoara si in judet. Cati elevi sunt nemultumiti de note?

TIMISOARA. Mai bine de 1.100 de elevi din Timisoara nu au fost de acord cu notele pe care le-au primit la probele de Bacalaureat. Cei mai multi nemultumiti au contestat lucrarile la Limba Romana, unde profesorii trebuie sa recorecteze 445 de foi de examen. Pe locul doi pe lista celor mai contestate lucrari au fost cele la Matematica, unde vor trebui reexaminate 218 lucrari, urmate de cele la Biologie.

Cei mai multi elevi care au depus contestatii spera ca, in urma recorectarii, sa reuseasca fie sa obtina media 6, necesara pentru a promova examenul, fie sa isi creasca media, pentru a avea o nota mai buna la admiterea la facultate.

In total, in judetul Timis, au trecut Bacalaureatul 63, 25 % dintre elevi. Iar in total, dintre acestia, 1130 de absolventi de liceu nu au fost multumiti de note si au depus contestatii. Rezultatele finale vor fi afisate sambata, 16 iulie.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...