Noutati :

Au aruncat vechiturile si au castigat electrocasnice noi. 70 de timisoreni au fost premiati de Asociatia RoRec

11 aprilie, 2011 - 01:55 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Dupa ce au aruncat toate deseurile electrice si electrocasnice, timisorenii au fost rasplatiti astazi in Sala de Consiliu a Primariei Timisoara. Au primit frigidere, sisteme audio si DVD playere.

Campania „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare” s-a incheiat cu succes la Timisoara. Peste o mie de timisoreni au participat la tombola organizata de Asociatia RoRec. 70 dintre ei au fost castigatori. Au primit 30 de DVD playere, 30 de sisteme audio hi-fi si 10 frigidere. Elevii care au fost voluntari in campanie au primit si ei diplome, dupa ce au ajutat la adunarea a peste 17 tone de deseuri electrice si electronice.

Cei care nu au fost prezenti la extragere pentru a-si ridica premiile pot merge la camera 301 din Primaria Timisoara, cu biletul de tombola si cu o copie dupa buletin. Lista cu premiantii va fi si ea publicata pe pagina de internet a primariei, iar fiecare castigator va primi acasa o instiintare ca sa mearga sa-si ridice premiul. O campanie asemanatoare va avea loc si in toamna in Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...