Au aruncat cu pietre si au rupt-o la fuga. Tramvai vandalizat la Timisoara!

TIMISOARA. Unul dintre tramvaiele Timisoarei a fost vandalizat noaptea trecuta, dupa ce a fost tras in depou, de catre patru tineri care au aruncat cu pietre, apoi au fugit.

Tramvaiul a fost tras in depoul Dambovita din Timisoara miercuri, la ora 23.50, conform graficului, fiind stationat la intrarea in depou.

vandalizare tramvai 21.05 (3)

In timpul rondului paznicul RATT a descoperit ca tramvaiul avea cinci geamuri laterale si parbrizul sparte cu pietre.

Politia a fost chemata si a ajuns imediat la fata locului, a amprentat vagonul si a luat declaratiile martorilor. Au fost indicati de catre unul dintre martori patru tineri care sunt acum considerati suspecti.

vandalizare tramvai 21.05 (2)

In urma incidentului Regia se constituie parte civila si actioneaza in judecată faptuitorii, au anuntat repretentantii RATT.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Din pacate, imbecili sunt peste tot.

  2. „Politia a fost chemata si a ajuns imediat la fata locului, a amprentat vagonul si a luat declaratiile martorilor.” Numai politia din Timis putea amprenta un vagon. Probabil că era bou vagon.