Noutati :

Au aparut primele modele de subiecte pentru simularile examenelor nationale. Vezi unde!

28 decembrie, 2012 - 05:10 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Au aparut primele modele de subiecte pentru simularile care vor avea loc la examenele nationale, in al doilea semestru. Acestea au fost publicate pe site-ul Inspectoratului Scolar Bucuresti.

Au fost publicate MODELELE de subiecte pentru simularile examenelor nationale
Astfel, pe site-ul www.ismb.edu.ru au fost publicate modele de subiecte pentru simularea la proba de limba si literatura romana de la Evaluarea Nationala si Bacalaureat care va avea loc la 30 ianuarie.

Aceasta se va desfasura in toate unitatile de invatamant preuniversitar de stat si particulare din Bucuresti, dupa cum se arata in adresa care insoteste modelele de subiecte. Realizarea modelelor de subiecte a avut loc in perioada 30 noiembrie – 2 decembrie, in cadrul unui stagiu de lucru pe comisii constituite la nivelul disciplinelor de studiu.

Citeste mai mult!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...