Noutati :

Au aparut bibliografia si tematica pentru Rezidentiatul 2011! Vezi aici ce trebuie sa faci!

21 martie, 2011 - 03:24 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SANATATE
1

Ministerul Sanatatii a facut publica bibliografia, dar si tematica necesara pentru Concursul National de Rezidentiat din acest an. Timisorenii vor putea da rezidentiatul, ca de obicei, la ei acasa. Vezi aici tematica!

Atat bibliografia, cat si tematica au fost modificate in acest an cu 15 la suta, modificandu-se in principal intrebarile care i-au pus in dificultate in fiecare an pe candidati. Initiativa le-a apartinut medicinistilor.

Rezidentiatul 2011 nu difera mult fata de cel din 2010. Vor fi desemnate comisii locale de concurs, iar acestea vor raspunde de intreaga organizare. Tot membrii comisiei vor face si corectura.

In acest an, Concursul National de Rezidentiat se va desfasura in centrele universitare din marile orase. Este vorba despre Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Targu Mures, Iasi si Craiova.

Click aici si citeste tematica si bibliografia pentru domeniul Medicina Dentara!

Click aici si citeste tematica si bibliografia pentru Farmacie!

Click aici si citeste tematica si bibliografia pentru Medicina!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ofer tematica completa pentru rezidentiat 2011. Cuprinde Carp, Irinel Popescu, Ghinghina, Harrison editia 14, Angelescu, Ciofu, Schwartz, Colegiul Medicilor din Romania, Ancar, Rebedea. Contact: [email protected]