Noutati :

Atitudine pentru Timisoara si Timis. Infrastructura si Sanatatea sunt in fruntea programului propus de Ion Raducanu si Titu Bojin

5 mai, 2016 - 04:28 PM
Autor: Anonim      
Categorie: POLITIC
1

TIMISOARA. Candidatul UNPR la Primaria Timisoara, Ion Raducanu a intocmit o lista a obiectivelor pentru Timisoara. Printre acestea: dezvoltarea orasului, infrastructura si sanatatea.

Cele mai necesare lucruri pentru Timisoara sunt, intr-o ordine aleatorie, dezvoltarea orasului, rational, echilibrat si dupa stabilirea unor prioritati esentiale. Dupa ce se rezolva problema fluidizarii circulatiei in Timisoara, trebuie sa rezolvam problema poluarii pe care nici marii ministri nu au vrut sa o rezolve. Astazi sunt 15.000 de oameni bolnavi de cancer in Timisoara. Oare de ce? Problema Centurii, de care ar trebui sa raspunda toti din administratia locala, e o alta prioritate. Se poate face din bugetul local, nu trebuie sa asteptam bani de la Bucuresti pentru o amarata de centura. Trebuie sa facem legaturi la autostrada si trebuie sa rezolvam problema Spitalului de Oncologie Regional„, a spus Ion Raducanu.

Cat despre candidatul UNPR la Consiliul Judetean Timis, Titu Bojin, acesta sustine ca sanatatea este una din prioritatile sale.

Am reusit ca in 2012- 2014 sa asiguram atatia bani incat nu au fost in stare sa ii cheltuie la Spitalul Judetean. La actualul manager, Marius Craina, se vede, la ceilalti de dinainte se vede mai putin implicarea. Am reusit sa asiguram modernizarea de la etajul 3 la etajul 9, mai putin doua sali de operatie care presupun autorizatii de la minister, plus aparatura necesara, care trebuie facuta cu rabdare ca sa nu mai patim ce am patit cu proiectul european. Anul acesta am alocat bani pentru terminarea Casei Austria, pentru mutarea Spitalului de Psihiatrie la Giroc, care va fi licitat la final de mai, inceput de iunie. Suntem in derularea proiectului comun cu Banca Mondiala pentru mutarea Maternitatii Bega„, a declarat Bojin.

Candidatul UNPR la Consiliul Judetean Timis, Titu Bojin, a mai spus ca se incearca aducerea elicopterului SMURD de la Arad la Timisoara.

Bojin a adaugat ca in urma discutiilor cu secretarul de stat in cadrul MAI, Raed Arafat, elicopterul SMURD de la Cluj- Napoca ar urma sa fie mutat la Oradea, iar cel de la Arad sa fie mutat la Timisoara. In cazul in care nu se va intampla acest lucru, spune Bojin, Consiliul Judetean Timis va aloca bani pentru cumpararea unui aparat de zbor pentru situatii de urgenta.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Nu am înțeles:ce vrea Tov.Raducanu?sa fie primar u,n oltean inTimisoara?a uitat Tov.Raducanu ca l-adus Tov.Pacoste ca sa aplice legile
  de atunci la populație:sa aduci la Coop.de Consum oua ca sa Primești o cutie de chibritelor sau gaz,porc ca sa Primești un aragaz etc.
  In plus este un traseist la partide si actualmente face parte dintr-un partid la care fostul șef a avut acte de indisciplina economică pentru
  care este cercetat penal.Deci Tov.Raducanu ciocul mic si direcția la gara spre Tg.Siu.
  Despre Bojin,este Bănățean ,a fost sufletist când a condus CJ,dar nu S-a mulțumit cu cat are si la ora actuala este cercetat penal.
  Ambii candidați nu corespund punct.8 din Procramatia de la Timisoara.