Noutati :

Atentie! Traseul unui important autobuz din Timisoara este deviat. Vezi pana cand!

23 octombrie, 2014 - 12:37 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Anunt important facut de Regia Autonoma de Transport din Timisoara! Din cauza unor lucrari de canalizare, s-a luat masura schimbarii temporare a traseului unuia dintre autobuze.

Astfel, incepand din 23 octombrie linia autobuzului 32 este deviata de la intersectia dintre bulevardelor Brancoveanu si Rebreanu.

Astfel, potrivit RATT, traseul spre Gara de Sud este:  pe bvd. L. Rebreanu – Calea Sagului – str. Ana Ipatescu – str. Chisodei – str. Cercului – str. Bujorilor – str. Islaz – str. Steaua. Iar din 24 octombrie linia 32 va circula si pe strada E. Zola pana la Gara de Sud. Returul spre Piata Mocioni se face pe traseul deviat pana la bvd. Brancoveanu de unde autobuzele 32 reintra pe traseu.

De asemenea, se vor anula statiile cuprinse intre strada Muzicescu si strada Chisodei.

Pe tronsonul deviat inspre Gara de Sud, autobuzele 32 opresc in urmatoarele statii: pe bvd. L. Rebreanu dupa intersectia cu bvd. C. Brancoveanu, in statia lui 33 pe Calea Sagului la Profi, pe Ana Ipatescu, la intersectia intre Islaz cu Chisodei la intersectia dintre Chisodei cu E. Zola, apoi in statia Prefatim, Bujorilor si Gara de Sud.

La intoarcere de la Gara de Sud spre Piata Mocioni (Sinaia) 32 opreste in statiile: Bujorilor, Prefatim, Chisodei cu E. Zola, Islaz cu Chisodei, Veteranilor (statie comuna cu linia 33, E1, E33, 33 b) apoi in toate statiile de pe traseul cunoscut.

Devierea acestei linii de autobuz se face pentru a permite executarea lucrarilor de canalizare intre bvd. Rebreanu si str. Bujorilor, care sunt estimate sa dureze pana la mijlocul lunii noiembrie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...