Noutati :

Atentie, timisoreni, daca vreti sa participati! Masuri fara precedent la manastirea Prislop! Ce se intampla in acest weekend?

25 noiembrie, 2015 - 09:24 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

HUNEDOARA. O serie de masuri speciale au fost dispuse de catre prefectura judetului Hunedoara in zona manastirii Prislop pentru sfarsitul de saptamana care urmeaza si in care se comemoreaza 26 de ani de la decesul parintelui Arsenie Boca, care isi doarme somnul de veci in  cimitirul lacasului de cult

A fost convocat un comandament pentru a mobilize factorii de decizie, in special Politie Rutiera, Jandarmeria si Pompierii in zona Manastirii Prislop.

Prefectul judetului Hunedoara convocat un comandament, impreuna cu presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, in cadrul caruia au fost mobilizati factorii de decizie in special Politia Rutriera, Inspectoratul de Jandarmi si ISU pentru a lua masurile in vederea fluidizarii traficului astfel incat pelerinii sa ajunga in siguranta la manastire, dar si sa se poata permite accesul echipajelor de interventie, in caz de necesitate”, a declarat Dan Terteci purtatorul de cuvant al Prefecturii Hunedoara.

Si inspectori al Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor si de la Directia de Sanatate Publica vor face controale la comerciantii in apropierea Manastirii Prislop.

Nu este vorba de masuri exceptionale, dar avand in vedere ca ne asteptam la un numar mare de pelerini, iar drumul pana la manastire este foarte ingust, e nevoie de organizare, a  mai spus Dan Terteci.

Autoritatile judetului Hunedoara se asteapta la in acest sfarsit de saptamana la Manastirea Prislop sa vina un numar foarte mare de pelerini, avand in vedere week-end-ul prelungit, dar si faptul ca are loc un parastas in amintirea duhovnicului supranumit Sfantul Ardealului. Printre ei sunt asteptati si multi timisoreni.

De asemenea, autoritatile judetene au demarat lucrarile la drumul spre manastire pentru largirea la doua benzi de circulatie. De asemenea, se vor amenaja si parcari in zona.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...