Noutati :

Atentie, timisoreni! Cum trebuie sa fie afisata intretinerea la bloc, de acum inainte! E lege!

15 martie, 2016 - 04:42 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. A intrat in vigoare recent legea prin care toti administratorii de bloc trebuie sa afieze modul de calcul al facturilor la intretinere. In caz contrar, vor plati amenzi usturatoare.

Inca din aceasta luna, toti administratorii de bloc sunt obligati sa puna la avizierele asociatiilor o noua fisa.

Asociatia de proprietari, prin grija presedintelui asociatiei, va afisa lunar, la vedere, langa lista de plata a cheltuielilor asociatiei de proprietari, modalitatea de calcul în urma careia au rezultat sumele lunare de plata ale proprietarilor. Modalitatea de calcul va contine şi arata explicit toate costurile şi sumele care formeaza totalul de plata al proprietarilor, respectiv modul de calcul şi de repartizare a acestor cheltuieli catre proprietari„, se arata in noua lege.

Daca reprezentantii Asociatiilor de Proprietari nu vor respecta aceasta prevedere, pot fi amendati cu sume cuprinse intre 500 si 3.000 de lei, potrivit aceleiasi legi.



Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Cum se numeste aceasta lege? Sa putem vedea CONCRET ce spune legiuitorul, nu ce „traduce” ziaristul.