Noutati :

Atentie, studenti! Se apropie ”Fuga la stafeta!”. Iata cum poti face din Timisoara Capitala Crosului Universitar!

13 octombrie, 2012 - 01:06 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0


TIMISOARA. Te-ai antrenat in primele luni de studentie fugind de cursuri, acum esti asteptat sa fugi pentru universitatea si orasul tau! Intra in confruntarea regiunilor si da ”Fuga la stafeta!”.

In 29 octombrie, la ora 15, studenţii timisoreni se intalnesc in fata la sediul General BRD pentru a reprezenta universitatile timisorene si regiunea Banatului!

Traseul este urmatorul:

START Sediu General BRD de pe Bulevardul Corneliu Coposu – Bulevardul Vasile Parvan – Str 20 Decembrie 1989 – Bulevardul Ion C. Bratianu – Bulevardul Revolutiei din 1989- Podul Decebal – Splaiul Nistrului – Bulevardul Corneliu Coposu
SOSIRE Sediul General BRD

Studentii se pot inscrie online la adresa www.studentsport.ro/fugalastafeta/inscriere/

Timisoara poate sa devina Capitala Crosului Universitar,  daca primeste like la pagina facebook.com/StudentSport, in perioada 2 octombrie – 21octombrie.

In cadrul evenimentului ”Fuga la stafeta!” va fi organizat si un targ cultural intre orele 12-18 in Complexul Studentesc, in imediata apropiere a traseului pentru cros.

Primul student care va trece linia de sosire va avea onoarea de a da ştafeta studenţilor din Cluj Napoca.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...