Opinia Timisoarei

Atentie, soferi. Trafic restrictionat la Timisoara, in sensul din Buziasului, timp de aproape doua saptamani

TIMISOARA. Vor fi restrictii in trafic, timp de aproape doua saptamani, in zona sensului giratoriu din AEM. Reprezentantii primariei anunta ca, intre 6 si 18 decembrie, vor avea loc lucrari de racordare a magistralei de apa-canal de pe strada Maresal Constantin Prezan, astfel ca circulatia se va desfasura cu dificultate.

CITESTE SI: Viceprimarul Latcau anunta ca Primaria Timisoara e pregatita pentru deszapezire. 19 utilaje vor actiona cu prioritate pe bulevarde, pe poduri si in pasaje, in principalele intersectii si la intrarile in oras

Benzile interioare din sensul giratoriu din Piata Gheorghe Domasneanu vor fi complet inchise pret de mai multe zile, timp in care se va realiza o subtraversare pentru montarea magistralei, fara sa fie taiate liniile de tramvai.

In perioada respectiva va fi realizat racordul dintre magistrala de 1000 mm apa-canal de pe Prezan cu reteaua din sensul giratoriu. Antreprenorul Strabag va interveni intai pe cele doua benzi exterioare din giratoriu pentru sapaturi, montare retea, acoperire si asfaltare„, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

Potrivit autoritatilor, perioada de restrictionare a traficului va depinde si de modul in care vor decurge sapaturile, astfel ca este posibil fie ca lucrarile sa se finalizeze mai repede, fie ca durata de restrictii sa fie prelungita.

Exit mobile version