Noutati :

Atentie, soferi, se prelungesc restrictiile pe strada Aries din Timisoara. Cand se inchide complet traficul rutier

11 aprilie, 2019 - 04:37 PM
Autor: Redactie      
Categorie: UTILE
2

TIMISOARA. Dupa ce zile in sir au fost impuse restrictii pe strada Aries din zona Sptialului Judetean Timisoara, pentru lucrari de modernizare, muncitorii se va nevoiti sa solicite o prelungire a perioadei in care se iau masuri rutiere.

Astfel pe tronsonul cuprins intre strada Surorile Martir Caceu si b-dul Rebreanu, restrictia de circulatie intre orele 9.00 si 17.30 va fi mentinuta pana in data de 15 aprilie.

Mai mult, traficul va fi complet inchis intre 15 si 19 aprilie pentru definitivarea lucrarilor.

Va reamintim, pe acest segment de strada se monteaza tubulaturi, se reface covorul asfaltic, se repara trotuarele si bordurile.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Traficul e complet inchis de 2 zile, informativa corect

  2. Pentru fluidizarea traficului era necesar un sens giratoriu la intersecția Arieș cu Surorile Martir Ciceu după modelul celui din Mărăști, ca de altfel în mai multe intersecții intens circulate.