Noutati :

Atentie, soferi! Se inchide un drum national care trece prin Timisoara. Unde se restrictioneaza traficul?

6 martie, 2015 - 03:32 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Anunt important de la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania. Drumul National 6, care face legatura intre Timisoara si Drobeta Turnu Severin se inchide pana in 13 martie, in mai multe reprize intr-un anumit interval orar, in fiecare zi.

Este vorba de sectorul de drum km 349+820, intre localitatile Gura Vaii si Orsova.

Inchiderea zilnica, pret de cateva zeci de minute, este necesar din pricina executarii unor lucrari de mutare a unor conducte. Este vorba de operatiunea „Translatare conducte active si de protectie LEA 400 kv Portile de Fier – Slatina peste DN 6”.

Potrivit CNADNR, DN 6 va fi inchis zilnic in 2 reprize cu o durata estimata de 10 minute, in intervalul orar 12.50 – 15.50.

Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...