Noutati :

Atentie, soferi! Se inchide traficul pe un tronson de drum care face legatura intre Timisoara si o comuna invecinata. Incep lucrarile de modernizare

17 iulie, 2019 - 01:25 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Incepe o lucrare importanta pentru locuitorii uneia dintre cele mai mari comune de langa Timisoara.

CITESTE SI: ‘Sunteti o rusine’. Bataia de joc pe Podul de la Remetea Mare continua. Cu 2-3 muncitori la treaba, DRDP Timisoara prelungeste calvarul soferilor de la saptamana la saptamana. Foto 

Un drum de legatura dintre Timisoara si Ghiroda, extrem de circulat, va fi complet modernizat, iar la finalizarea lucrarilor locuitorii din zona vor beneficia de o serie de facilitati.

Este vorba despre strada Dunarea din Ghiroda, prelungirea Aleii Ghirodei din Timisoara. Aici, incepand de saptamana viitoare, din 22 iulie, urmeaza sa fie inchis traficul pe un tronson de drum, respectiv cel cuprins intre sensul giratoriu din capatul strazii Victoria si intersectia de la cruce.

„Astazi s-au finalizat toate documentele si s-a emis ordinul de incepere al lucrarilor începand cu data de maine, 18.07.2019. Incepand de saptamana viitoare constructorul începe relocarile la reteaua de canalizare. Preconizam ca in urmatoarele doua saptamani se va închide primul segment din strada”, transmit reprezentantii Primariei Ghiroda.

In aceasta perioada, si liniile M29 si M30 urmeaza sa fie deviate, iar noile trasee si programul de circulatie urmeaza sa anuntate.

Pe strada Dunarea din Ghiroda urmeaza sa fie reabilitata complet soseaua, se vor face parcari paralele cu axul drumului, piste de biciclete, iluminat stradal, canalizatii pentru operatorii de cablu si se vor inlocui conductele de gaze. Practic, urmeaza sa fie modernizata complet strada, iar termenul de executie al lucrarilor este de 18 luni.

Investitia se ridica la aproximativ 22 de milioane de lei, bani asigurati din bugetul local al Primariei Ghiroda.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. sa vedem cu cat ridica drumul si cum vor fi rampele de intrare in curte