Atentie, soferi! Se inchide traficul pe inca un tronson din strada Maresal Constantin Prezan, la Timisoara

TIMISOARA. Se inchide circulatiei inca un segment din strada Maresal Constantin Prezan din Timisoara, pentru continuarea lucrarilor de reabilitare.

CITESTE SI: Timisoara cere bani prin programul Anghel Saligny pentru Pasajul Solventul si 2 pasarele pietonale. Lista completa cu proiectele de infrastructura depuse de primariile din Timis

Reprezentantii Primariei anunta ca intre 15 si 22 noiembrie nu se va circula pe Maresal Constantin Prezan, pe tronsonul cuprins intre strazile Aida si Victor Gaga, in dreptul parcului Padurice.

De asemenea, ramane inchisa in continuare bucata de strada de la intersectia cu Bulevardul Sudului pana in zona AEM, pana la Craciun, rastimp in care, conform conducerii Primariei Timisoara, ar trebui sa fie turnate deja doua straturi de asfalt din cele trei finale.

CITESTE SI: Doua straturi de asfalt pe Maresal Prezan catre AEM, pana de Craciun. Anuntul viceprimarului Ruben Latcau 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. ionela spune:

    sa se inchida da sa se si deschida.

    toata vara a batut vantul pe santier. acu o sa puna asfalt la 0 grade.
    teste 1 an … se va reasfalta si abia la a doua venire a lui Rodu o sa se faca traba traba