Noutati :

Atentie, soferi. Se inchide traficul partial in zona centrala din Timisoara. Foto

14 august, 2019 - 05:54 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Lucrarile de reorganizare a traficului in zona centrala a orasului vor duce la noi restrictii de circulatie.

CITESTE SI: Lista lui Robu, cu ‘verdele-n sus’, in Z-E-C-E puncte. Primarul lanseaza o noua campanie pentru Timisoara, pe Facebook 

Soferii care vor trece prin zona centrala a orasului vor trebui sa se inarmeze cu multa rabdare si sa caute rute alternative de traversare din nordul orasului catre sud si invers.

Primaria anunta ca vor urma doua perioade de inchidere a traficului in zona centrala pentru a putea fi finalizate lucrarile aflate acum in desfasurare. Prima restrictie va dura doua zile, iar cea de-a doua trei.

Pentru executarea lucrarilor de asternere strat de uzura la obiectivul “Lucrari de reparatii bv Revolutiei din 1989 – I.C. Bratianu – str. Michelangelo” Primaria Municipiului Timisoara anunta ca se va închide traficul rutier in perioada 20.08.2019-22.08.2019 pe str. Martin Luther, respectiv in perioada 23.08.2019-26.08.2019 pe str. Hector si in Piata I.C. Bratianu pe sectorul care face legatura intre str. Popa Sapca si bv. Take Ionescu„, transmit reprezentantii municipalitatii.

In prezent se lucreaza in toate zonele ce urmeaza sa fie inchise. Pe strada Hector a fost desfiintat scuarul care era in zona Bastionului Theresia, a fost largita strada si au fost montate borduri noi, insa a fost si turnat primul strat de asfalt.

Urmeaza sa fie amenajate si trotuarele in zona intersectiei cu strada Proclamatia de la Timisoara, sa fie turnat ultimul strat de asfalt sau sa fie trasate marcajele.

Fosta statie de taxi din fata hotelului Continental a fost deja desfiintata si mutata, la fel ca si statia de autobuz din zona si s-au inceput sapaturile. Sapaturi se fac in continuare si pe strada I.C. Bratianu si pe strada Michelangelo.

Scuarurile care existau pe mijlocul soselei au fost desfiintate si s-a luat cate putin din spatiul verde pe fiecare parte a strazii. Pe bulevardul Bratianu, in directia catre colegiul Miu a fost de asemenea desfiintat scuarul de pe mijlocul soselei si asfaltat.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Spălare de bani și risipă pe banii noștri. Se schimba bordurile și se lărgește cu 2o cm o lucrare de acum 4-5 ani. Nu e nimeni pe șantier, palmierii au dispărut, locuri de parcare zero. DNA ce faci, dormi?