Noutati :

Atentie, soferi! Se inchide pasajul Michelangelo. Ce s-a intamplat?

27 iulie, 2016 - 01:26 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SOCIAL
3

TIMISOARA. Este nevoie de reparatii, decolmatarea gurilor de scurgere si curatarea si intretinerea pompelor de evacuare la pasajul Michelangelo. Astfel, reprezentantii Primariei au hotarat sa inchida traficul prin pasaj timp de trei zile, de vineri dimineata de la ora 9, pana duminica seara.

Potrivit reprezentantilor Primariei Timisoara, aceasta este cea mai prielnica perioada pentru a face lucrari si verificari la pasaj, pentru ca traficul rutier este mai scazut fata de alte perioade ale anului. In zona se va face decolmatarea gurilor de scurgere, verificarea si curatarea cuvei statiei de pompare, intretinerea pompelor de evacuare, verificarea tencuielii de protectie a peretilor de placare, refacerea marcajelor.

Traficul rutier va fi reluat la finalizarea lucrarilor, in cazul in care acestea se vor termina mai repede decat duminica seara.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. „Astfel, reprezentantii Primariei au hotarat sa inchida traficul prin pasaj timp de „doua’ zile, de vineri dimineata de la ora 9, pana duminica seara” Vineri, Sambata, Duminca= 3 zile

  2. Dobitocii, puteau face poduri supraterane !

  3. scrie „trei zile”… bine ca sunteti voi destepti :)))))