Atentie, soferi! Se inchid complet b-dul Mihai Viteazu, strazile adiacente, dar si intersectia dinspre pod, la Timisoara

TIMISOARA. Informatie importanta pentru soferii din Timisoara. Intreg bulevardul Mihai Viteazu va fi inchis, in ambele sensuri. La fel si strazile adiacente acestuia, precum si intersectia cu Parvan/ Splaiul Titulescu, in dreptul podului.

CITESTE SI: Mai multi infractori fugari, din Timisoara, pe lista Most Wanted a Politiei. De ce nu pot fi adusi in puscarie? 

Masura inchiderii traficului va fi luata in noaptea de joi spre vineri, respectiv in noaptea de vineri spre sambata, 16 spre 17 august si 17 spre 18 august, intre orele 22.00 si 6.00 dimineata.

In cele doua nopti se va proceda la ultimele lucrari in intersectia din dreptul podului si se vor face marcajele rutiere, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

Inchiderea strazilor si a intersectiei vor fi semnalizate corespunzator cu mult inainte ca soferii sa ajunga in zona, dau asigurari reprezentantii Primariei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. vest spune:

    Mai degraba M. Viteazu cu spl. T. Vladimirescu, nu cu Titulescu.

  2. Adrian spune:

    S-au inchis strazile inainte de 10 si pe langa asta s-au inchis degeaba, sunt sigur ca nu lucreaza nimeni pe ploaie, dar da, de ce sa nu incurcam traficul degeaba?