Noutati :

Atentie, soferi! Se circula cu restrictii pe soseaua Lugoj – Deva. Vezi pana cand?

28 aprilie, 2015 - 03:01 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA.  Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania ii anunta pe soferi ca circulatia rutiera va fi restrictionata pe soseaua Lugoj – Deva din pricina unor lucrari de consolidare a unui versant.

Masura de restrictie a fost impusa pentru perioada 28 aprilie – 15 mai.

Pentru autovehiculele cu masa totala maxima admisa mai mica de 7,5 tone si pentru autovehiculele de transport persoane, care tranziteaza DN 68A, la pozitia km 3+190,  va fi asigurata circulatia alternanta pe un singur sens de deplasare.

Circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima admisa superioara limitei de 7,5 tone va fi deviata pe urmatoarele variante ocolitoare:

–  pentru sensul de deplasare dinspre Lugoj spre Ilia Deva, circulatia se va desfasura deviat pe DN 68A (Lugoj) – DN 6 (Centura Lugoj) – A6 (Lugoj – Balint) – A1(Balint – Traian Vuia) – DN 68A km 22+500;

–  pentru sensul de deplasare dinspre Ilia spre Lugoj, circulatia se va desfasura deviat pe DN 68A km 22+500 (Lugoj) – A1 (Traian Vuia – Balint) – A6 (Balint – Lugoj) – DN 6 (Centura Lugoj).

Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesand pagina de internet: www.cnadnr.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...