Noutati :

Atentie, soferi, schimbari importante in trafic la Timisoara. Cum se va circula in zona Cluj – Aries si ce statii STPT si treceri de pietoni se desfiinteaza. Foto

25 aprilie, 2019 - 11:34 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
6

TIMISOARA. Odata cu finalizarea lucrarilor pe strada Aries, incepand de vineri, 26 aprilie, ora 08.00, circulatia pe str. Cluj, respectiv Aries pe tronsonul cuprins intre Intersectia Michelangelo si str. Surorile Martir Caceu se va desfasura intr-un singur sens de circulatie pe toate cele 4 benzi, prima banda fiind prioritara pentru autovehiculele de transport public, taxi, Salvare, Pompieri, Politie, etc.

Pe str. Aries, directia str. Surorile Martir Caceu – Bv. L. Rebreanu (spre Spitalul Judetean) se va circula pe trei benzi, iar la intersectia cu bv. L Rebreanu vor fi patru benzi, astfel: prima banda va fi de dreapta spre Calea Sagului, a doua banda va fi de inainte si la stanga (inainte spre Spitalul Judetean, stanga spre AEM), a treia banda de stanga spre AEM, a patra banda stanga spre AEM pe calea de rulare a tramvaiului pana dupa intersectia cu Aleea Sanatatii cand a treia banda se va replia cu cele doua benzi spre AEM.

De asemenea, statia de tramvai de pe bv. L. Rebreanu directia Calea Sagului (vis-a-vis de Mc Donald’s) se va reloca dupa intersectie, iar trecerea de pietoni care traverseaza bv. L. Rebreanu (colt cu Mc Donald’s)se va desfiinta.

Pe str.Aries, pe sensul de la Bv. L. Rebreanu spre str. Surorile Martir Caceu, se va circula pe doua benzi de circulatie, iar la intersectia cu str. Calea Martirilor respectiv cu str. Surorile Martir Caceu se va continua pe str. Surorile Martir Caceu obligatoriu la dreapta.

Totodata, iesirea din parcarea din Zona Stadion va fi asigurata controlat prin semafor, odata cu relocarea trecerii de pietoni de pe str. Aries.

Drept urmare, inclusiv liniile de transport 15 si 16 isi vor modifica traseul spre centru astfel: de la intersectia str. Aries cu Calea Martirilor se continua pe str. Surorile Martir Caceu – Aleea F.C. Ripensia – Intersectia Michelangelo, avand urmatoarele statii: pe Aleea F.C. Ripensia in dreptul Salii Olimpia, respectiv pe Aleea F.C. Ripensia inainte de intrarea in Intersectia Michelangelo, iar pe viitor se va crea a patra banda pe Aleea F.C.Ripensia prioritara pentru autovehiculele de transport public, taxi, Salvare, Pompieri, Politie, etc.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 6comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Toate aceste lucruri sunt facute in dezavantajul pietonilor si a transportului in comun .
  Imi este mila de viitorul primar al Timisoarei … va primi o „mostenire” foarte grea formata din dintr-un oras blocat de masini si cantitati uriase de noxe. Este trist 🙁

  • Grigore șăzi blând, PSD va avea primar în Timișoara când va ÎNFLORI CĂCATUL FLOARE ALBĂ DIN PIREU.

 2. responsabilii merita sa fie legati si batuti in public in piata ca pe vremuri

  • O vorbă înțeleaptă spune; nu mânca K.K.T indiferent cât de flămând ești. Deci m.ie PSD !

 3. Mergeti inainte cu pnl ,asa va trebuie ,va meritati soarta, cum a ajuns Timisoara ,un oras vai de el: cum a fost si iata cum arata acum,rusinea Banatului

  • Dacă ai uitat de ude ai ajuns în Timișoara eu îți plătesc drumul până la Videle ude vei trăi până la adânci bătrânete în cel mai prosper și civilizat oraș psd-ist.