Opinia Timisoarei

Atentie, soferi, schimbari importante in circulatie pe unul dintre cele mai mari bulevarde din Timisoara. Unde nu mai aveti voie sa faceti stanga

Pentru cresterea sigurantei circulatiei rutiere si fluidizarea acesteia, se introduc mai multe restrictii pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din oras.

Este vorba de bulevardul Liviu Rebreanu pe care, incepand cu 14 aprilie se fac urmatoarele modificari pe tronsonul cuprins intre Calea Sagului si Calea Martirilor:

1.Sensul de deplasare Calea Sagului – Calea Martirilor:

– se interzice virajul la stanga de pe bd. Liviu Rebreanu inspre str. Hebe;

-se interzice virajul la stanga de pe bd. Liviu Rebreanu inspre str. Cosminului.

Pe acest sens de deplasare relatiile de stanga se vor putea efectua la intersectia bd. Liviu Rebreanu cu str. Brancoveanu, respectiv cu str. Drubeta.

Sensul de deplasare Calea Martirilor – Calea Sagului:

-se interzice  virajul la stanga la intersectia bd. Liviu Rebreanu cu str. Salcamilor. Relatia de stanga interzisa se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Cosminului, str. Eneas, str. Salcamilor.

-se interzice virajul la stanga la intersectia bd. Liviu Rebreanu cu str. Ulpia Traiana. Relatia de stanga interzisa se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Drubeta, str. Eneas, str. Ulpia Traiana.

-se interzice virajul la stanga la intersectia bd. Liviu Rebreanu cu str. Gh. Ranetti. Relatia de stanga interzisă se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Hebe, str. Eneas, str. Gh. Ranetti.

Exit mobile version