Noutati :

Atentie, soferi, schimbari importante in circulatie pe unul dintre cele mai mari bulevarde din Timisoara. Unde nu mai aveti voie sa faceti stanga

12 aprilie, 2018 - 02:33 PM
Autor: Redactie      
Categorie: UTILE
3

Pentru cresterea sigurantei circulatiei rutiere si fluidizarea acesteia, se introduc mai multe restrictii pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din oras.

Este vorba de bulevardul Liviu Rebreanu pe care, incepand cu 14 aprilie se fac urmatoarele modificari pe tronsonul cuprins intre Calea Sagului si Calea Martirilor:

1.Sensul de deplasare Calea Sagului – Calea Martirilor:

– se interzice virajul la stanga de pe bd. Liviu Rebreanu inspre str. Hebe;

-se interzice virajul la stanga de pe bd. Liviu Rebreanu inspre str. Cosminului.

Pe acest sens de deplasare relatiile de stanga se vor putea efectua la intersectia bd. Liviu Rebreanu cu str. Brancoveanu, respectiv cu str. Drubeta.

Sensul de deplasare Calea Martirilor – Calea Sagului:

-se interzice  virajul la stanga la intersectia bd. Liviu Rebreanu cu str. Salcamilor. Relatia de stanga interzisa se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Cosminului, str. Eneas, str. Salcamilor.

-se interzice virajul la stanga la intersectia bd. Liviu Rebreanu cu str. Ulpia Traiana. Relatia de stanga interzisa se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Drubeta, str. Eneas, str. Ulpia Traiana.

-se interzice virajul la stanga la intersectia bd. Liviu Rebreanu cu str. Gh. Ranetti. Relatia de stanga interzisă se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Hebe, str. Eneas, str. Gh. Ranetti.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. mare-i gradina robului…. paralizeaza salcamilor pana in balcescu

  2. Bai oameni buni,asta e prea de tot,in loc sa intru in 5 metri la stanga pe cosminului tra sa merg bara la bara acuma pana la judetean sa intorc?voi nu va ganditi ca sufocati traficul asa cand e aglomerație?chiar nu acolo era problema aglomerației ci la calea martirilor ptr ca merg o groaza spre giroc la orele de varf si cei ce intra in dreapta sunt blocati oprindu.i automat si pe cei din spate de pe rebreanu.asta nu va mai fi valabil odata ce s.a anulat stanga si e o banda in plus inainte.acuma serios,chiar nu erau necesare astea 2 masuri.eu unul sunt f suparat,am treaba zilnic pe cosminului si vin din sagului,nu.mi convine sa merg pan la judetean sa intorc.e o imbecilitate mare,nu stiu cine a gandit.o.

  3. daca vrea sa reglementeze traficu, sa trimita politia pe la scoli, sa vada cate spagi s-au dat, cate acte false s-au facut, ca sa si mute unii copiii la scoala din celalalt capat ar orasului