Noutati :

Atentie, soferi! Schimbare importanta pe toate drumurile cu patru benzi din Timis. Ce apare pe sosele?

25 aprilie, 2016 - 09:27 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
2

O noua schimbare pentru siguranta tuturor soferilor. Compania de Drumuri vrea sa puna parapete de beton pe mijlocul tuturor soselelor cu 4 benzi, ca sa separe cele doua directii de mers. In acest sens, a fost semnat un acord cadrul cu valabilitate de doi ani de catre Compania de Drumuri si Autostrazi si firma care se va ocupa de montarea parapetelor.

Parapetele din beton vor fi folosite pentru separarea sensurilor de circulatie pe sectoarele cu 4 benzi, pentru eliminarea punctelor periculoase din reteaua de drumuri nationale.

„Obiectul Acordului-cadru se refera la furnizarea, transportul si montarea parapetelor rigide prefabricate din beton utilizate pe sectoarele periculoase de drumuri nationale, din punct de vedere al sigurantei circulatiei, pentru protejarea vehiculelor impotriva intrarilor pe celalalt sens de circulatie, a iesirilor de pe platforma drumului, a amenajarilor de intersectii, inclusiv inlocuirea celor deteriorate”, a transmis CNADNR intr-un comunicat de presa.

Citeste mai mult aici.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Si eu care credeam ca va amenaja (1) parcari cu locuri de odihna si toalete (nu ecologice! unde nu ai nici macar unde sa te speli pe maini) (2) statii de benzina, … . De fapt nici autostrada A1 nu prea abunda de astfel de „plusuri”

  2. Interesanta abordare totusi lucrurile nu se opresc aici. Oricum ma bucur ca a fost abordat acest subiect. „Add to bookmark pentru aceata pagina pentru a reveni ulterior, trebuie analizata

    http://www.tst1.sbox.com