Noutati :

Atentie, soferi! Restrictii de circulatie pe Autostrada Lugoj – Deva, lot 1. Anuntul DRDP Timisoara

20 iunie, 2018 - 01:16 PM
Autor: Redactie      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Un anunt important pentru soferi vine de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara.

CITESTE SI: ‘E de proasta calitate, inlocuiti asfaltul!’ Decizia ferma a DRDP Timisoara pentru o firma ce reabiliteaza un pasaj rutier. E aceeasi care a facut Pasajul Popa Sapca 

Muncitori si utilaje vor fi vreme indelungata pe Autostrada Lugoj – Deva, lot 1, ceea ce inseamna ca se va circula cu restrictii.

In lunile iunie, iulie si septembrie 2018, antreprenorul Tirrena Scavi Condotte Cossi G.I.E. va executa lucrari de reparatii si intretinere in perioada de garantie, pe autostrada A1 Lugoj – Deva, Lotul 1, km 441+100 – km 468+645 (intre nodurile rutiere Traian Vuia – Topolovatu Mare). Pentru executia lucrarilor, se va inchide traficul alternativ, etapizat, iar circulatia va fi deviata de pe o cale pe cealalta. Intre pozitiile kilometrice mentionate se vor inchide cate doua sectoare de cate 5 km. Primele devieri de trafic programate vor fi intre km 463+500 – 468+500 (Calea 2, sensul de mers Timisoara – Deva) si km 448+645 – 443+645 (Calea 2).
In luna august NU vor fi instituite restrictii de circulatie pe autostrada A1.

In lunile august si septembrie, se vor institui restrictii de circulatie similare pe autostrada A6 (drumul de legatura intre autostrada A1 si centura municipiului Lugoj), intre pozitiile kilometrice 1+200 – 10+000„, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

Sectoarele aflate in lucru vor fi semnalizate cu panouri de orientare, balize si indicatoare rutiere si se instituie restrictie de viteza la 80 km/h. Lucrarile se desfasoara numai pe timpul zilei, atata timp cat permite lumina naturala, mai spun cei de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...