Noutati :

Atentie soferi! Politistii rutieri din Timis si specialistii RAR verifica masinile in tot judetul!

11 ianuarie, 2013 - 11:15 AM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EVENIMENT
0


TIMISOARA. Controale peste controale. Soferii vor fi verificati de politistii rutieri din Timis si de specialistii RAR in perioada urmatoare. Verificarile vizeaza mecanismul de franare, sistemul de directie, instalatia de iluminare/semnalizare si altele.

In perioada 14-18 ianuarie, politistii din cadrul Serviciului Rutier impreuna cu specialistii Registrului Auto Roman- Agentia Timis vor organiza actiuni comune pe raza judetului, in scopul reducerii evenimentelor rutiere cu consecinte grave, produse pe fondul defectiunilor tehnice ale autovehiculelor.

Pe parcursul actiunilor vor fi verificate mecanismul de franare, sistemul de directie, instalatia de iluminare/semnalizare si reglajul acesteia, autenticitatea seriilor de identificare a autovehiculelor, concordanta datelor inscrise in certificatul de inmatriculare cu starea tehnica, detinerea inspectiei tehnice periodice si valabilitatea acesteia, precum si utilizarea anvelopelor de iarna si uzura acestora.

In cazul in care se constata defectiuni tehnice de natura a pune in pericol grav siguranta circulatiei, autoturismele respective vor fi imobilizate.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor