Atentie, soferi. O strada intens circulata din Timisoara se inchide 10 ore pe zi, timp de cinci zile

TIMISOARA. Lucrari de reabilitare totala a unei strazi extrem de circulate din Timisoara vor opri circulatia rutiera cate zece ore pe zi, timp de cinci zile. Soferii sunt anuntati sa foloseasca rute alternative.

CITESTE SI: Timisoara a ales. Locuitorii vor spitale si inca o bucata de Centura. Aquaparkul si stadionul sa mai astepte. Vezi lista cu proiectele socotite drept cele mai importante, cu sanse la o finantare uriasa 

Este vorba despre strada Aries din Timisoara unde se executa acum lucrari de modernizare. Se reasfalteaza, se monteaza retele de tubulaturi pentru introducerea in subteran a cablurilor aeriene, se refac trotuarele.

CITESTE SI: Incendiu intr-o padure din Banat. Flacari pe 30 de hectare. Misiune grea pentru pompieri. Foto si video 

Strada va fi inchisa incepand de sambata, 6 aprilie, pana in data de 10 aprilie, intre orele 7.00 si 17.30 pe tronsonul cuprins intre strada Surorile Martir Caceu si Bulevardul Liviu Rebreanu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Alex77 spune:

  Ce tampenie ! Tocmai cand e mai mare circulatia … Nu se putea inchide noaptea ?! O noua decizie luata cu partea dorsala! Avem o administratie de 2 bani ! De fapt, ar fi trebuit sa ne obisnuim cu idei d-astea, crețe, de pe vremea refacerii pasajelor… Și atunci, în loc sa se construiasca cate un pasaj pe laturile de est si vest ale orașului (care ar fi decongestionat circulatia in zona centrala) s-a preferat aglomerarea zonei centrale pentru a reabilita cele 2 pasaje (oare in folosul cui, ma intreb?! ) …

 2. alin spune:

  si noapte ce p.. fac????

 3. monet spune:

  Foarte bine!

 4. Feri spune:

  Daca ar lucra noaptea atunci aia ar fi problema ca nu puteti dormi……
  Si eu sunt pt ca lucrarea sa se desfasoare noaptea dar in zone locuite este o problema….

 5. Alex spune:

  Daca s-ar fi lucrat noaptea, ar fi sarit in capul primariei locuitorii din zona, ca nu sunt lasati sa doarma. Si pe buna dreptate.