Noutati :

Atentie, soferi, nu mai aveti voie sa faceti la stanga pe Centura. Anuntul DRDP Timisoara

4 octombrie, 2018 - 12:20 PM
Autor: Redactie      
Categorie: UTILE
3

TIMISOARA. Anunt important pentru soferi de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara.

CITESTE SI: Premiera pentru Timisoara. A devenit primul oras din Romania cu 5 tipuri de transport public. De acum mergem cu vaporasele si la serviciu. Ce spun primii calatori? Foto si video

S-au produs schimbari insemnate in trafic pe Centura Timisoarei, au fost refacute marcajele rutiere, iar conducatorii auto trebuie sa tina seama de ele.

De acum, soferii nu vor mai avea voie sa vireze la stanga pe soseaua de Centura la Timisoara.

Schimbări la marcajele de pe varianta de ocolire a Timișoarei! Refacerea marcajelor de pe centura municipiului de pe Bega impune câteva modificări: sunt interzise virajele la stânga de pe toate drumurile de exploatare, precum și manevrele de virare la stânga spre drumurile de exploatare. Ca urmare a acestor noi reguli, participanții la trafic trebuie să întoarcă în primul sens giratoriu pentru a intra pe drumurile adiacente. Pe sectorul de 12,6 km ai centurii sunt 5 sensuri giratorii: la Aeroportul Internațional “Traian Vuia”, la Giarmata Vii, drumul județean Timișoara – Lipova, drumul comunal Timișoara – Covaci și DN 69 Timișoara – Arad. Măsura a fost luată pentru creșterea siguranței rutiere, având în vedere că viteza admisă de deplasare pe acest drum este de 100 km/h. Modificările au fost executate în urma încheierii unui protocol între conducerea DRDP Timişoara și conducerea IPJ Timiș – Serviciul Rutier”, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

Atenție! ⚠️ Schimbări la marcajele de pe varianta de ocolire a Timișoarei! Refacerea marcajelor de pe centura municipiului de pe Bega impune câteva modificări: ➡️ sunt interzise virajele la stânga de pe toate drumurile de exploatare, precum și manevrele de virare la stânga spre drumurile de exploatare. Ca urmare a acestor noi reguli, participanții la trafic ➡️ trebuie să întoarcă în primul sens giratoriu pentru a intra pe drumurile adiacente. Pe sectorul de 12,6 km ai centurii sunt 5 sensuri giratorii: la Aeroportul Internațional “Traian Vuia”, la Giarmata Vii, drumul județean Timișoara – Lipova, drumul comunal Timișoara – Covaci și DN 69 Timișoara – Arad. Măsura a fost luată pentru creșterea siguranței rutiere, având în vedere că viteza admisă de deplasare pe acest drum este de 100 km/h. Modificările au fost executate în urma încheierii unui protocol între conducerea DRDP Timişoara și conducerea IPJ Timiș – Serviciul Rutier.

Publicată de DRDP Timişoara pe Joi, 4 Octombrie 2018Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Pe cat faceti pariu?Atata timp cat nu vor fi montati stalpi sau despartitoare de sensuri din beton,politia rutiera ca si inexistenta,romanasul nostru tot va incalca regulile si va face o cotita ca se poate,chiar cu riscul de a provoca un accident.

  2. Faceti sensuri giratorii.Este normal sa te duci kilometri pentru a vira la stanga?Tot o minte „odihnita”a interzis viraj la stanga de pe str.Andrei Saguna spre cartierul Plopi(str.Iosif Vulcan) asta in cazul in care sute de masini merg zilnic spre Plopi.Trebuie sa recurgem la tot felul de artificii.Nu mai simplu era sa se umble la semaforizare?

    • Tocmai ti s a explicat ca exista 5 sensuri giratorii pe 12 km de centura. Ai vrea sa ai cate un giratoriu din 500 in 500 m? Ce fel de centura ar mai fi aia? Dar lenea de a merge 2 km in plus denota pe deplin mentalitatea soferului autohton. Sa nu ne mai miram ca exista atatea accidente. Pacat de cei care sunt nevinovati!