Noutati :

Atentie, soferi! Intra in vigoare noi restrictii de trafic la Timisoara. Prima zona vizata – intersectia de la Gara de Nord

23 aprilie, 2022 - 10:15 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: UTILE
5

TIMISOARA. Primaria Timisoara anunta noi restrictii in trafic, incepand de dupa Pasti. Se vor face lucrari in zona garii, dar si pe Bogdanestilor-Cetatii, astfel ca traficul in zona va fi inchis ori restrictionat, iar mijloacele de transport vor circula deviat:

CITESTE SI: Apar noi treceri de pietoni suprainaltate, la Timisoara, in preajma scolilor si gradinitelor

– restrictionarea traficului rutier, in perioada 26.04.2022 (incepand cu ora 09.00) – 30.04.2022, in zona intersectiei dintre bulevardul Republicii – str. Garii – bulevardul General Ion Dragalina, in vederea efectuării lucrarilor de inlocuire a sinei curbate a liniei cale tramvai;

– inchiderea traficului in zona intersectiei dintre Calea Bogdanestilor-bulevardul Cetatii, in perioada 27.04 – 01.09.2022, in baza avizului Comisiei de Circulatie. Masura este necesara pentru montarea noilor linii de tramvai, refacerea retelelor de utilitati, a retelei de semaforizare si a carosabilului, lucrari prevazute in cadrul obiectivului de investitii ”Reabilitarea liniilor de tramvai si modernizarea tramelor stradale in Municipiul Timisoara, Traseul 5 – Calea Bogdanestilor”.

Avand in vedere restrictiile de trafic ce vor fi impuse, si traseele mijloacelor de transport in comun se vor modifica, dupa cum urmeaza:

– tramvaiele de pe liniile 1, 8 șă 9 vor întoarce în bucla de pe bulevardul Dâmbovița;

– troleibuzele de pe liniile 11, 13, 14 și 18 vor întoarce la Piața Regina Maria/Spitalul de Copii, unde vor avea și capăt de linie;

– troleibuzele de pe liniile M11 și M14 vor circula deviat până la pasajul Jiul: strada Paris – bulevardul Republicii – Piața Regina Maria – bulevardul Regele Ferdinand I – bulevardul 16 Decembrie 1989 – splaiul Nicolae Titulescu – strada Jiul – bulevardul Republicii; în stația “Jiul” vor staționa și vor pleca la grafic pe bulevardul Republicii – Spitalul de Copii “Louis Ţurcanu”.

– autobuzele de pe liniile Expres1 și Expres3/3 vor circula deviat în zona Gării de Nord, fără modificare de grafic: traseul dus: pasaj Jiul/bulevardul Republicii – strada Jiul – splaiul Nicolae Titulescu – podul Eroilor – splaiul Tudor Vladimirescu – pe sub podul Muncii se iese pe bulevardul Iuliu Maniu; traseu întors: bulevardul Iuliu Maniu pe lângă Podul Muncii – splaiul Tudor Vladimirescu – podul Ștefan cel Mare – bulevardul General Ion Dragalina – Gara de Nord – bulevardul Republicii;

– autobuzele de pe linia Expres 4b vor circula deviat, în zona Gării de Nord, fără modificare de grafic; traseul dus: bulevardul Republicii – strada Jiul – splaiul Nicolae Titulescu până la Podul Muncii – vor ieși pe breteaua din dreapta pe strada Gheorghe Pop de Băsești – strada Gării – strada Gheorghe Barițiu; traseu întors: strada Gheorghe Barițiu – strada Gării – strada Gheorghe Pop de Băsești – dreapta pe breteaua de lângă podul Muncii – pe sub podul Muncii, stânga pe Splaiul Nicolae Titulescu – dreapta peste Podul Eroilor – stânga pe splaiul Tudor Vladimirescu – podul Ștefan cel Mare – bulevardul General Ion Dragalina – Gara de Nord – Bulevardul Republicii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. cine da termene de finalizare? si cine plateste depasirea lor?

  • 1. Noi
   2. Scoateti țărușii montați (aiurea) pe stanga splaiului N.T. pe bordură ca sa nu le scoata autobuzele, cu „botul”. Altfel ne vom / va veți minuna!
   3 . Intoarecera catre oras p N.T. a vehiculelorcare vin din sens opus, cum o vedeți rezolvată? Lățimea splaiului
   – insuficient ptr 2 vehicule „grele”” (dimensional) cand mai apar si masini parcate ..
   Comunicati si sutie la astfel de aspecte e circulației

 2. Nu se mai termina ceva,că începe altceva ,este un haos total .

 3. Toti frustratii ce comentati aiurea ca nu puteti sa va plimbati cu Cocia prin oras….mai mereti naibii. Voua nu va convine nimic. Daca nu se lucreaza, de ce nu lucreaza. Cand se lucreaza, de ce se lucreaza. DAca lucreaza pe segmente, de ce nu inchide tot. Daca inchide tot….VAI E HAOS SI ASTIA INCHID TOT. Ba, nici naiba nu va mai multumeste.

 4. Prea multe șantiere în oraș.