Atentie, se prabuseste tencuiala in capul trecatorilor pe bulevardul Revolutiei

Pericol pe trotuar! O bucata uriasa de tencuiala s-a desprins de pe fatada unei cladiri aflata peste drum de Posta Mare si doar norocul a facut ca aceasta sa nu surprinda vreun trecator si sa-l zdrobeasca. Oamenii aflati in apropierea locului in care s-a prabusit zidaria au ramas inmarmuriti, iar cei care lucreaza in imobil au iesit rapid in strada, alertati de zgomotul puternic pe care l-a facut tencuiala cand s-a izbit de trotuar. "Am auzit o bubuitura si am iesit afara sa vedem ce este. Norocul a fost ca nimeni nu a trecut in acele momente pe acolo, pentru ca nu stiu ce s-ar fi intamplat. Probabil mureau instant", povesteste una dintre coafezele de la parterul cladirii. La o ora de la caderea tencuielii nimeni nu s-a invrednicit sa izoleze zona ori sa semnalizeze in vreun fel pericolul, mai ales ca in orice moment s-ar putea prabusi in capul trecatorilor si alte bucati de tencuiala. [nggallery id=105]

Pericol pe trotuar! O bucata uriasa de tencuiala s-a desprins de pe fatada unei cladiri aflata peste drum de Posta Mare si doar norocul a facut ca aceasta sa nu surprinda vreun trecator si sa-l zdrobeasca.

Oamenii aflati in apropierea locului in care s-a prabusit zidaria au ramas inmarmuriti, iar cei care lucreaza in imobil au iesit rapid in strada, alertati de zgomotul puternic pe care l-a facut tencuiala cand s-a izbit de trotuar. „Am auzit o bubuitura si am iesit afara sa vedem ce este. Norocul a fost ca nimeni nu a trecut in acele momente pe acolo, pentru ca nu stiu ce s-ar fi intamplat. Probabil mureau instant”, povesteste una dintre coafezele de la parterul cladirii.

La o ora de la caderea tencuielii nimeni nu s-a invrednicit sa izoleze zona ori sa semnalizeze in vreun fel pericolul, mai ales ca in orice moment s-ar putea prabusi in capul trecatorilor si alte bucati de tencuiala.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.