Atentie, se ia apa calda in jumatate de oras, la Timisoara! Colterm incepe reviziile tehnice pentru pregatirea iernii. Ce zone vor fi afectate?

TIMISOARA. Colterm va intrerupe furnizarea apei calde, in  mai multe zone din oras, deoarece va incepe revizia tehnica, in vederea pregatirii furnizarii agentului termic pentru iarna ce va veni peste doar cateva luni.

Lucrarile vor fi efectuate etapizat, pe parcursul mai multor saptamani, in diferite zone ale Timisoarei. In prima faza va fi afectat sudul orasului, urmand ca apoi revizia sa se faca in nordul Timisoarei.

In prima etapa, in intervalul 25-29 august va fi oprita apa calda in urmatoarele zone si strazi: Str. Cerna, Zona Soarelui, Spitalul Judetean – Calea Martirilor și str. Lidia, Zona Iosefin, Zona Odobescu, str. Platanilor, str. Rusu Sireanu, Calea Sagului, Zona Dambovita si Zona Steaua.

Personalul Colterm va interveni pentru remedierea defectiunilor constatate in urma “probelor de presiune”, reluarea furnizării apei calde se va face in avans fata de data limita anuntata, in functie de finalizarea reviziilor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...