Noutati :

Atentie, se deviaza circulatia in ziua inmormantarii mitropolitului Banatului! Vezi cum vor merge autobuzele si tramvaiele pe la Catedrala din Timisoara si ce statii se suspenda!

30 septembrie, 2014 - 12:25 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Circulatia mijloacelor de transport in comun din zona Catedralei Mitropolitane va fi restrictionata miercuri 1 octombrie din cauza desfasurarii slujbei de inmormantare a IPS Nicolae Corneanu mitropolitul Banatului.

CITESTE SI: Atentie, soferi! Se inchide traficul rutier in fata Catedralei din Timisoara! Vezi cum va fi deviata circulatia in centru!

Modificarea in trafic va fi intre orele 8.00 si 13.00, anunta RATT.
Astfel, statia de autobuz Catedrala Mitropolitana va fi suspendata intre aceste ore.

Autobuzele 33, Expres 33 si E3 nu vor opri in statia Catedrala, iar autobuzele de pe linia Expres 7 nu vor mai circula pana la Posta Mare.

Autobuzele 33, Expres 33 care vin din Calea Sagului si Expres 7 vor circula deviat de pe splaiul Tudor Vladimirescu pe: bvd. Vasile Parvan, strada Traian Lalelescu (prin fata Facultatii de Constructii), bvd. V. Babes de unde Expresul 33 va face stanga pe bvd. Mihai Viteazu spre Piata Balcescu, iar autobuzele 33 si E7 vor face dreapta pe bvd. Mihai Viteazu si apoi vor intra in traseul cunoscut pe splaiul Tudor Vladimirescu. Statiile vor fi pe bvd. Vasile Parvan in fata UPT si la Pod Mitropolit Andrei Saguna.

Autobuzele Expres 3 care vin de la Gara de Nord de pe strada Jiul vor fi deviate in stanga pe splaiul N. Titulescu – bvd. 16 Decembrie – splaiul T. Vladimirescu – bvd. Vasile Parvan (unde au statie in fata la UPT) – str. T. Lalescu (prin fata pe la Facultatea de Constructii) si vor iesi in traseul cunoscut pe Victor Babes.

Statiile Jiul si Parcul Central sunt suspendate pana dupa ora 13.00.

Circulatia tramvaielor nu va fi modificata.

Politistii de la Rutiera  au anuntat ca traficul rutier va fi OPRIT prin fata Catedralei din Timisoara, miercuri, incepand de la ora 8.00 dimineata si pana in jurul orei 13.00.

Traficul rutier va fi inchis doar pe portiunea din fata Catedralei Mitropolitane. Soferii care vin dinspre Piata Maria vor putea face stanga, catre Spitalul de Copii, iar cei care vor veni dinspre bulevardul Mihai Viteazu vor putea circula fie in dreapta pe bd. C. D. Loga, fie vor merge inainte, spre Modex.

Cei care vin, insa, dinspre Modex catre Primaria Timisoara vor fi directionati in stanga, pe bd. C. D. Loga.

Potrivit reprezentantilor Politiei Rutiere, pe segmentul de drum din fata Primariei Timisoara, unde traficul rutier va fi suspendat in cursul diminetii de miercuri,  cei care vor lua parte la slujba de inmormantare a mitropolitului Banatului vor putea sa-si parcheze masinile.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...