Noutati :

Atentie! Numar NOU de telefon la Dispeceratul Aquatim

26 ianuarie, 2017 - 11:44 AM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
3

TIMISOARA. Aveti vreo problema cu apa ori canalizarea? Acum puteti cere ajutor si lamuriri mult mai usor la Aquatim. Compania a infiintat inca un numar de telefon la dispecerat, care poate fi apelat non-stop.

La numarul 0356914, clientii pot anunta orice functionare necorespunzatoare a serviciilor de apa si canalizare din Timisoara ori din judet. Acesta este disponibil alaturi de cele deja in uz 0256201362 si 0756119528.

Clientii Aquatim pot anunta asadar la dispecerat lipsa apei la robinet, presiunea scazuta, infundarea canalizarii sau alte probleme de natura tehnica observate la retelele publice de alimentare cu apa si de canalizare. Apelarea numarului scurt de telefon prin retelele de telefonie fixa si mobila se face la tarifele obisnuite, practicate de operatori.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Locuiesc pe str. Invatatorului nr. 4 bloc 69. Locatarii din acest bloc vor ca citirea se se faca de catre presedintele de bloc si sa o raportam lunar la dumneavoastre, intrucat diferenta de mc este foarte mare intre factura si citirea contoarelor din apartanente. Care este procedura si care este data la care putem raporta indexul nou telefonic.
    Va multumesc

  2. La Noul număr afișat. 0356914 nu Răspunde nimeni iar celelalte doua sunt ocupate in continu. Doresc sa aflu de ce sa oprit apa pe Colonel Enescu 11 dimineața iar după ameaza presiunea e foarte scăzută ?

  3. Pe Aleea Ghirodei 124 exista o statie de pompare.Mirosul care se degaje este insuportabil;s-au facut interventii in statia de pompare dar nu exista operatii de mentenanta legate de curatenie/vidanjare/spalare.
    Va rog de urgenta sa luati in considerarea aceasta reclamatie deorece nu respectati norme minime de igenizare si protectia mediului.
    Doresc un raspuns la aceasta sesizare