Noutati :

Atentie! Numar NOU de telefon la Dispeceratul Aquatim

26 ianuarie, 2017 - 11:44 AM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
1

TIMISOARA. Aveti vreo problema cu apa ori canalizarea? Acum puteti cere ajutor si lamuriri mult mai usor la Aquatim. Compania a infiintat inca un numar de telefon la dispecerat, care poate fi apelat non-stop.

La numarul 0356914, clientii pot anunta orice functionare necorespunzatoare a serviciilor de apa si canalizare din Timisoara ori din judet. Acesta este disponibil alaturi de cele deja in uz 0256201362 si 0756119528.

Clientii Aquatim pot anunta asadar la dispecerat lipsa apei la robinet, presiunea scazuta, infundarea canalizarii sau alte probleme de natura tehnica observate la retelele publice de alimentare cu apa si de canalizare. Apelarea numarului scurt de telefon prin retelele de telefonie fixa si mobila se face la tarifele obisnuite, practicate de operatori.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Locuiesc pe str. Invatatorului nr. 4 bloc 69. Locatarii din acest bloc vor ca citirea se se faca de catre presedintele de bloc si sa o raportam lunar la dumneavoastre, intrucat diferenta de mc este foarte mare intre factura si citirea contoarelor din apartanente. Care este procedura si care este data la care putem raporta indexul nou telefonic.
    Va multumesc