Noutati :

Atentie, nu vor merge tramvaiele in centru la Timisoara, vineri! Cand se intrerupe circulatia?

17 martie, 2016 - 11:25 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Vineri, de la ora 18.00, nu vor circula tramvaiele in zona centrala a orasului. Mai exact, garniturile care fac legatura intre Piata 700 si Piata Traian vor fi deviate, pentru a putea fi mutata statuia din Piata Sfantul Gheorghe in vechea locatie, peste liniile de tramvai.

pregatiri-mutare-statuie-sfantu-gheorghe (5)

Astfel, liniile 1, 2, 4 si 5 vor fi deviate, iar liniile 6 si 10 vor fi suspendate.

Linia 1 va avea traseu de la Gara de Nord prin Piata Maria, Piata Bălcescu, Banatim, Piata Traian, Piata Badea Cartan, Gara de Est si retur pe acelasi traseu.

Linia 2 va avea traseu din Dambovita prin Piata Maria, Piata Balcescu, Banatim, Piata Traian, Piata Badea Cartan, Gara de Est si retur pe acelasi traseu.

Lina 4 va circula din Torontal pe la Catedrala Mitropolitana, prin Piata Maria, Piata Balcescu, Banatim, AEM si retur pe acelasi traseu.

Linia 5 va circula din Ronat pe la Catedrala Mitropolitana, prin Piata Maria, Piata Balcescu, Banatim, Piata Traian, Piata Badea Cartan, Gara de Est si retur pe acelasi traseu.

Legatura dintre Piata Traian si zona centrala va fi asigurata cu autobuze care vor circula paralel cu liniile de tramvai pe traseul: Gara de Est, Strand UMT, str. Gh. Adam, Piata General Economu, Calea Dorobantilor, Pod Mihai Viteazu. Str. Andrei Saguna, str. Mihalache, Piata Traian, Prefectura, Hotel Continental, Primaria Municipiului Timisoara, Piata Regina Maria si retur.

Statiile sunt: Regina Maria (langa Parcul Central), Catedrala (comuna cu 33), I.C. Bratianu (comuna cu linia 16), Prefectura (la Parcul Copiilor sensul spre Traian), 3 August, Traian (comuna cu a tramvaielor), Piata Badea Cartan, Gara de Est, Meteo, Spitalul Doctor Victor Babes, General V. Economul, Lalelelor, Piata Samisegetuza, Printul Turcesc, Traian, bv. 3 August 1918,Prefectura (comuna cu linia 22), Hotel Continental (comuna cu E2).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...