Noutati :

Atentie! Nu se circula de dimineata pe Podul Dragalina din Timisoara. Inaugurarea, la pranz

29 septembrie, 2019 - 10:57 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
3

TIMISOARA. Se deschide circulatia pe Podul Dragalina, insa nu de la primele ore ale diminetii. Mult asteptata inaugurare urmeaza sa aiba loc luni, in jurul pranzului, si abia atunci vor putea circula din nou masinile si tramvaiele pe pod, spre si dinspre Gara de Nord.

In acest sfarsit de saptamana s-au facut ultimele lucrari pentru ca podul sa poata fi dat in folosinta. A fost turnat stratul final de asfalt, s-au facut marcajele, au fost montate rulourile de gazon care marginesc calea de rulare a tramvaielor si au fost puse mai multe jardiniere cu flori.

Reprezentantii STPT au anuntat si ei ca incepand de luni, tramvaiele 1, 8 si 9, care ajungeau la Gara de Nord inainte de startul lucrarilor, isi reiau traseele obisnuite.

„Traseul liniei de tramvai 1 va fi: Gara de Nord – Piaţa Mocioni (Sinaia) –Piaţa Sf. Maria – Piaţa 700 – Piaţa Traian – Prinţul Turcesc – Meteo (Pădurea Verde) – Gara de Est – Piaţa Badea Cârţan – Piaţa Traian – Piaţa 700 – Piaţa Sf. Maria – Piaţa Mocioni (Sinaia) – Gara de Nord;

Traseul liniei de tramvai 8 va fi: Gara de Nord – Piaţa Mocioni (Sinaia) – Piaţa Sf. Maria – Piaţa Bălcescu – Olimpia (Complex Studenţesc) – Banatim – Piaţa Ghe. Domăşneanu (A.E.M.) – Ciarda Roşie şi retur pe acelaşi traseu;

Traseul liniei de tramvai 9 va fi: Gara de Nord – Bulevardul Dâmboviţa – B-dul Liviu Rebreanu – Piaţa Ghe. Domăşneanu (A.E.M.) – Ciarda Roşie şi retur pe acelaşi traseu„, au transmis reprezentantii STPT.

Va reamintim, lucrarile la podul Dragalina au fost oprite la scurt timp dupa ce au inceput, la jumatatea lunii iulie a anului 2018, pentru a se face modificari la proiect, dupa ce au fost descoperite o serie de retele de utilitati care nu figurau in documentele primariei. Atunci, a durat aproximativ 3 luni pana la reluarea lucrarilor, care au fost insa intrerupte din nou, odata cu venirea iernii.

Astfel, tot acest timp in care nu s-a putut lucra, si anume 10 luni, s-a adaugat termenului de executie initial, care era februarie 2019.

Sursa foto: EYE IN THE SKY,

https://www.facebook.com/eyeinthesky.ro/videos/2328013637459904/Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. se inaugurează la prânz că tovarășul Nicolae nu se trezește de dimineață devreme

  2. Nu avem voie sa circulam pana nu taie panglica maretul carmaci . Nu ne mai oprim din manifestarile astea comuniste .

  3. În România lucrului bine făcut de mântuială, inaugurăm în stil ceaușist un pod ridicat de maghiari și tragem marcaje rutiere dan pulea. Pentru o Românie normala, să aplicam apăsat punctul 8 al Proclamației. Pd, pnl, psd nu mai furați! Stop furt!