Noutati :

Atentie, modificare extrem de importanta pentru trenul de Viena! Ultimul anunt al CFR Calatori!

3 septembrie, 2015 - 02:12 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

Anunt important facut de CFR! Trenul Dacia 346 Bucuresti-Viena va circula doar pana in Budapesta, iar de acolo calatoria poate fi continuata cu trenuri din traficul intern al Ungariei, dupa ce a fost suspendat traficul feroviar international de la Budapesta catre Europa de Vest, informeaza CFR Calatori.

CFR Calatori informeaza ca a fost notificat, joi, de administratorul de cale ferata din Ungaria, despre faptul ca, din motive de siguranta pentru pasageri, traficul feroviar international din Ungaria spre Austria/Europa de Vest (Budapesta – Hegyeshalom fr si Budapesta – Sturovo fr) este temporar suspendat.

Astfel, trenul Dacia 346 Bucuresti – Viena, cu plecare astazi (joi, n.r.) la ora 14.00 din Gara de Nord va circula pana la Budapesta. De aici catre frontiera Hegyeshalom pasagerii pot circula numai cu trenurile din traficul intern al caii ferate din Ungaria„, informeaza CFR Calatori.

Pasagerii care au bilete la trenurile internationale catre aceste destinatii si care vor renunta la calatorie vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor neutilizate pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport in vigoare, in traficul international de pasageri pe calea ferata.

Informatii suplimentare despre conditiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro, iar pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, pasagerii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sau sa sune la numerele de telefon 021/9521 (trafic intern), 021.314.5528 (trafic internatioal Gara de Nord Bucuresti).

Compania feroviara ungara MAV a suspendat pana la noi ordine circulatia tuturor trenurilor internationale din Budapesta spre Europa Occidentala, pentru a asigura siguranta traficului feroviar.

Piata din fata garii internationale de la Budapesta si zona din jurul garii au fost pline de imigranti miercuri, pentru a doua zi consecutiv, dupa ce politia le-a interzis accesul in trenuri pentru a-si continua calatoria catre Europa Occidentala.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...