Noutati :

Atentie, intra in vigoare restrictii de trafic pe canicula in tot vestul tarii! Vezi intre ce ore!

31 august, 2015 - 12:25 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta utilizatorii ca pe reteaua de drumuri nationale și autostrazi care tranziteaza județele Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Botosani, Iasi, Bacau si Vaslui va fi instituita astazi 31.08.2015, in intervalul orar 14:00 – 20:00, restrictia de circulatie pentru vehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, din cauza emiterii de catre Administratia Nationala de Meteorologie a codului portocaliu de canicula si disconfort termic accentuat.

Astfel, este instituita interzicerea temporara a circulatiei vehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, pe drumurile nationale si autostrazile din judetele afectate din zonele mai sus mentionate, cu exceptia:

transporturilor de persoane;

transporturilor de animale vii si de produse perisabile de origine animala si vegetala;

vehicule care participa la interventii in caz de forta majora;

transporturi funerare;

transporturi postale;

transporturi de echipamente de prim ajutor;

transporturi pentru distribuire de carburanti;

transporturi de marfuri sub temperatura controlata;

transporturi pentru tractari vehicule avariate;

transporturi pentru distribuirea de apa si hrana in zonele calamitate;

transporturi cu vehicule specializate destinate prin constructie salubrizarii

transporturi apa imbuteliata

transporturi produse provenite din exploatari agricole.

Restrictionarea circulatiei este necesara pentru protectia sectoarelor de drum asfaltat pe care, din cauza temperaturilor ridicate din timpul zilei, se produc deformatii majore ireversibile cu pierderea stabilitatii imbracamintii rutiere. Masura va fi dusa la indeplinire de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA cu sprijinul celor de la Politie Rutiera.

Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesand pagina de internet www.cnadnr.ro .Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...