Noutati :

Atentie, fani! Serialul Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii isi schimba ziua de difuzare!

10 martie, 2014 - 08:29 PM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
1

Serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” isi schimba ziua de difuzare. Saptamana aceasta, serialul va putea fi urmarit atat marti (11 martie), de la ora 20.00, cat si in serile de joi si vineri.

De saptamana viitoare, serialul cu Halit Ergenç in rol principal va putea fi urmarit doar joi si vineri seara, de la ora obisnuita deja telespectatorilor – 20.00.

In episodul de saptamana trecuta, sultanul Suleyman a plecat in expeditie, iar sotia sa, Hurrem s-a temut ca, in lipsa acestuia, sultanele Şah şi Hatice vor incerca sa o omoare.

Din cauza expeditiei armatei otomane, care a atras multe fonduri uriaşe, Hurrem a avut probleme cu plata simbriilor in harem. Cadanele au fost nemultumite ca nu şi-au primit banii şi au fost la un pas de revolta. Sultana Şah a continuat sa pandeasca din umbra fiecare greşeala a lui Hurrem.

Iar aceasta nu a fost singura problema a lui Hurrem. Fiul sau, Printul Baiazid, a nesocotit ordinul parintilor sai, acela de a ramane acasa, şi a fugit in expeditie, ca sa lupte alaturi de tatal sau.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. dar joi i las fierbinti! 😮