Noutati :

Atentie, deseurile periculoase se vor colecta separat, in campanii speciale, in Timisoara si in tot judetul

2 aprilie, 2018 - 09:38 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Noul sistem de colectare a deșeurilor, introdus în tot județul de către ADID Timiș, presupune colectarea separată a deșeurilor pe categorii.

Una dintre categoriile cele mai importante de deșeuri este cea a deșeurilor periculoase.

DEȘEURI PERICULOASE sunt bateriile uzate, lacurile și vopselele, medicamentele expirate, polistirenul, solvenții, uleiurile uzate, etc.

Aceasta urmeaza a fi colectat separat, trimestrial, in containere dedicate, amplasate in fiecare localitate timp de minimum o zi lucratoare.

Astfel, acest tip de deseuri, nu se vor depune in timpul anului in nici un alt recipient, ci se vor pastra in gospodarie pana la momentul colectarii dedicate.

Toate acestea se vor depune prin aportul voluntar al cetățenilor la punctele de colectare, care se vor instala in fiecare localitate o data la trei luni si care vor fi deservite de reprezentantul RETIM.

Campaniile de colectare a deseurilor periculoase vor fi anuntate in prealabil de catre RETIM, iar detalii despre acestea gasiti si pe www.retim.ro si la primariile locale.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...