Noutati :

Atentie, daca aveti de platit facturi la apa. Program modificat la casieriile Aquatim de Mica Unire

21 ianuarie, 2022 - 10:41 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. In data de 24 ianuarie, casieriile Aquatim si birourile de relatii cu publicul, care gestioneaza reclamatiile, contractele si avizele tehnice, vor fi inchise.

Aquatim le reaminteste clientilor ca factura de apa poate fi achitata on-line, cu card bancar, pe site-ul societatii, precum si la numeroase puncte de plata, cum ar fi retelele bancare, oficiile postale si diversi parteneri comerciali (mai multe detalii pe site-ul www.aquatim.ro, in sectiunea Informatii utile – Tarife si factura).

In aceasta perioada, dispeceratul Aquatim este disponibil non-stop, la numarul de telefon 0356914, pentru inregistrarea sesizarilor privind serviciile de apa si de canalizare. Compania asigura, de asemenea, permanenta echipelor de interventie, in functie de necesitate.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...