Noutati :

Atentie! Cum sa va feriti de inghet instalatiile de apa! Sfaturile Aquatim!

23 noiembrie, 2016 - 10:31 AM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Ca in fiecare an, Aquatim transmite clientilor cateva recomandari utile, pentru a preveni inghetarea instalatiilor de apa in sezonul rece si eventualele pagube provocate de aceasta. Interventiile la instalatiile de apa pe timp de iarna sunt mai dificile, iar in ceea ce priveste contoarele de bransament sparte din cauza inghetului, sunt situatii in care costurile inlocuirii vor fi suportate de catre clienti.

Instalatiile de apa montate in camine sunt, in principiu, ferite de inghet. Cele care nu sunt montate in camine, trebuie protejate cu materiale termoizolante. Acesta este cazul contoarelor din subsolurile imobilelor sau robinetelor din curti. Clientilor le revine responsabilitatea protejarii de inghet a contoarelor montate pe proprietatea lor si vor suporta cheltuielile aferente, cand contorul s-a defectat nefiind protejat suficient.

Curatenia de toamna din curte si gradina cuprinde si instalatiile de apa. Astfel, caminele, capacele si ramele acestora trebuie curatate de praf, pamant sau moloz. Sub capacele din tabla este indicat sa se puna o folie din plastic. Robinetele din caminele contoarelor trebuie verificate, reparate sau inlocuite, unde este cazul. Ca regula generala, instalatiile de stropit din curti si gradini, fantanile decorative sau piscinele trebuie golite in sezonul rece.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...