Noutati :

Atentie cui deschideti usa! Hotii se dau drept angajati E.ON si va fura din casa sau va cer bani la Timisoara!

18 septembrie, 2014 - 12:31 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Multi oameni sunt pacaliti de infractori care, imbracati in salopete de lucru bat la usi, se dau drept angajati E.ON trimisi sa faca tot felul de verificari si intra in case unde fie sustrag bunuri, fie cer bani. Compania de gaz atrage atentia timisorenilor sa nu cada victime acestor indivizi.

Oamenii sunt rugati sa anunte deindata Politia daca se trezesc la usa cu barbati care se prezinta ca fiind de la E.ON si nu se pot legitima. Si, in niciun caz, sa nu-i primeasca in locuinte.

Aceasta pentru ca se inregistreaza in continuare situatii in care timisoreni au fost trasi pe sfoara de asemenea indivizi. Acestia spun ca vor sa verifice, sa inlocuiasca ori sa citeasca contoare sau sustin ca fac un control la instalatie ori la aragaz.
Apoi cer bani pentru asa-zisul serviciu prestat sau profita de neatentia gazdelor si insfaca de prin case tot ce pot.

E.ON  atrage atentia ca  operatiunile de inlocuire, verificare si citire a contoarelor de gaze naturale ori de verificare a instalatiei si/sau a aparatelor alimentate cu gaze naturale sunt realizate de catre personalul E.ON sau al prestatorilor de servicii mandatati de companiile noastre pentru aceste activitati.

Angajatii nostri pot fi identificati prin echipamentul inscriptionat E.ON si prin legitimatia de serviciu. Personalul prestatorilor de servicii poate fi identificat prin legitimatia de serviciu si prin imputernicirea din partea companiilor E.ON pentru a efectua operatiunile mentionate.

Timisorenii sa permita accesul doar acelor persoane care prezinta legitimatia de serviciu si/sau imputernicirea din partea companiilor E.ON.

De asemenea, E.ON precizeaza faptul ca angajatii companiei sau prestatorii de servicii mandatati  nu incaseaza bani la domiciliul clientilor nici pentru contravaloarea unor servicii prestate (acestea regasindu-se in facturile emise), nici pentru contravaloarea gazelor naturale consumate.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. E-on;E-nel tot un fel de hoti evident ca -i deosebesti cu greu