Atentie, contribuabili! Aveti la dispozitie si un serviciu la distanta pentru a accesa Fiscul!

TIMISOARA. Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Timisoara reaminteste contribuabililor persoane fizice posibilitatea utilizarii Spatiului Privat Virtual, serviciu la distanta care a fost implementat de catre ANAF pentru a veni in sprijinul contribuabililor.

Contribuabilii care doresc sa acceseze serviciul “Spatiul Privat Virtual “ gasesc, pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, instructiunile de inregistrare a utilizatorilor, atat in format pdf, cat si in format video, prin care sunt prezentate o serie de informatii detaliate cu privire la inregistrarea persoanelor fizice in mediul electronic si la comunicarea electronica a informatiilor si inscrisurilor intre ANAF si persoana fizica.

Documentele disponibile in Spatiul Privat Virtual sunt:
– decizii de impunere;
– situatia obligatiilor fiscale de plata la data de …;
– nota obligatiilor de plata;
– situatia contributiilor de asigurari sociale declarate de catre angajator;
– solicitarea si primirea Certificatului de Atestare Fiscala;
– alte informatii/documente.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...